Σποράδες - Σκιάθος
Τ.Θ 53 - 37002
Tηλ: 24270 49292
Φαξ: 24270 49411
Κινητό: 6944 846060
Mail: bookings@margihouse.gr
Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της Σκιάθου για να σας διηγηθούμε μια μικρή ιστορία για το τι σημαίνει καλοκαίρι στο νησί μας. Όπως βλέπετε στη Σκιάθο όλα συνυπάρχουν γλυκά. Οι ατέλειωτες παραλίες με τα δέντρα να κατεβαίνουν μέχρι την άμμο, η ηρεμία του τοπίου ή ενός ηλιοβασιλέματος, τα ξέφρενα πάρτι κατά τη διάρκεια της μέρας στις παραλίες ή κατά τη διάρκεια της νύχτας στα clubs του νησιού.

Η Σκιάθος είναι ένα νησί περισυλλογής και πνευματικής ανάτασης. Είμαστε περήφανοι που εδώ γεννήθηκε και εμπνεύστηκε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συγγραφείς, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Είναι το νησί των μοναστηριών, το πιο γνωστό από τα οποία το μοναστήρι της Ευαγγελίστριας συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Και οπωσδήποτε είναι το νησί της διασκέδασης και του έρωτα. Γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ερωτευθείτε στη Σκιάθο, αν όχι έναν άλλο άνθρωπο, θα ερωτευθείτε σίγουρα το νησί ή τον εαυτό σας.

Κι αν χαθείτε στα μικρά πέτρινα δρομάκια της, μην ανησυχήσετε, ένα φιλόξενο καφενείο, μια γραφική ταβέρνα ή ένα φιλικό πρόσωπο θα βρεθεί στο δρόμο σας. Η Σκιάθος συμβολίζει την ελληνική φιλοξενία, τη φυσική ομορφιά και την ανθρώπινη ζεστασιά. Είναι ένα καλοκαίρι από μόνη της, ζωογόνα όπως ο λαμπερός της ήλιος.